Program do zarzadzania inwestycjami

System POS to projekt gastronomiczny do prowadzenia każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tym podobne.

Dla maluchów a cięższych lokali POS bardzo dobro zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy i ważnych sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, dobrane do lektury na każdej liczbie stanowisk POS. Projekt w oczywisty sposób usprawni prowadzenie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym odcinkiem pozycji w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność zatrudnionych w kuchni również na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z pozostałymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami a systemami, które usprawnią życie każdego domu. Pracowanie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i prosty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w miejscu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.